BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Tarih  Tarih : 18 Haziran 2017, 13:42

Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar. Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir.
Babaların sahip olduğu erdemler, çocukların en büyük servetidir. Bir babanın çocuğuna bırakabileceği en değerli miras doğruluk, dürüstlük, çalışma ve paylaşma gibi erdemleri aşılamaktır.
Sadece Babalar Gününde değil, yılın her gününde onlara saygı ve sevgi gösterebilmeli, Onların kıymetini kaybetmeden bilmeliyiz. Bu nedenle, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun da bir gereğidir.
Babalar günü vesilesiyle, tüm babaların günlerini kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum. Hayatta olmayan babalarımıza da Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.
Mehmet Kerman
İpsala Belediye Başkanı