YENİ KAPALI PAZAR YERİNDE HUMMALI ÇALIŞMALAR

İpsala Belediyesi tarafından ilçemize yaptırılan yeni kapalı Pazar yeri ve dükkanlar vatandaşların hizmetine sunulmaya gün sayıyor.
İnşaatı tamamlanan Kapalı Pazar yeri ve dükkanların çevre düzenlemesine devam ediliyor.

15 Haziran Perşembe günü kompleksin çevresini saran yollara beton serimine başlandı.
Çalışmaları takip eden Belediye Başkanı Mehmet Kerman, kapalı pazar yerimiz ve dükkanlarımız yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Tarih  Tarih : 18 Haziran 2017, 13:28

15 Haziran Perşembe günü  kompleksin çevresini saran yollara beton serimine başlandı.