KERMAN, KARNE TÖRENİNE KATILDI

Tarih  Tarih : 12 Haziran 2017, 00:55

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Kurtuluş Ortaokulu ile Şehit Polis İbrahim Sever İlkokulunu ziyaret ederek çocukların karne sevincine ortak oldu.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ”Kurtuluş Ortaokulunu ziyaret ederek, yavrularımızın hem karne sevincine hem de okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından uzak kalacaklarının üzüntüsüne ortak olduk. Kurtuluş Ortaokulu 8.sınıf birincisi Tuğçe Özkaya isimli öğrencimizi tebrik ederek, ödüllendirdik. Öğrencilerimize karne ve başarı belgelerini verdik. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Daha sonra Şehit Polis İbrahim Sever İlkokulunu ziyaret eden Kerman,” yavrularımıza karnelerini verdik. 4.sınıf birincisi Muhammed Talha Yalçın'ı ödüllendirdik. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

Karne töreninde Belediye Başkanı Mehmet Kerman'ın özel kalemi Hülya Akman'da hazır bulundu.