2.ETAP TOKİLER BİTTİ BİTİYOR

Belediye Başkanlığımızın destekleriyle ilçemizde yapımına başlanılan ve inşaatı tamamlanan 171 haneli 2.Etap TOKİ Konutlarının çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Tarih  Tarih : 11 Haziran 2017, 22:39

TOKİ inşaatının müteahhiti Hasan Aksoy ile binaları dolaşan Belediye Başkanı Mehmet Kerman, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Peyzaj ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasıyla birlikte en kısa zamanda hak sahiplerine anahtarların teslim edileceği yetkililerce belirtildi.