İPSALA LUNA PARKA DÖNÜYOR

İpsala Belediyesi okulların tatile gireceği şu günlerde park ve bahçeleri düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Tarih  Tarih : 04 Haziran 2017, 16:59

Çarşı içinde bulunan Belediye Parkı’ndaki çocuk oyun gruplarını yenileyen İpsala Belediyesi, festival alanına çeşitli oyun gruplarının bulunduğu luna park kurdu. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, okulların tatil olacağı şu günlerde park ve bahçelerdeki çalışmaları hızlandırdıklarını çocuk parklarındaki oyun gruplarını yenilediklerini söyledi.
Festival alanına yeni oyun grupları kurduklarını ifade eden Kerman, ailelerin sessiz sakin bir ortamda çocuklarını rahatlıkla burada eğlendirebileceklerini söyledi.