CUMHURİYET ANAOKULU'NUN YIL SONU SERGİSİ GERÇEKLEŞTİ

31 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da Cumhuriyet Anaokulu bahçesinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan programı öğrencilerin gösterileri ile devam etti.
Miniklerin okuduğu şiir ve gösterileri katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.
Daha sonra 5 yaş grubu öğrencilerine mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Öğrencilere protokol üyeleri tarafından başarı madalyası takılmasının ardından minik eller ilk keplerini attı.
Cumhuriyet Anaokulu Öğrencilerinin2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde yapmış olduğu el becerileri sergi açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini İpsala belediye başkanı Mehmet Kerman, İpsala Hudut Kapısı Emniyet müdürü ve İpsala İlçe Emniyet Müdür Vekili Zafer Akcan, İpsala Milli Eğitim Şube Müdürü Serkan Palabıyık, İpsala Halk Eğitim Müdürü Mümin Kurtuldu, İpsala Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Emine Erden kesti.

Tarih  Tarih : 04 Haziran 2017, 16:32