KERMAN’DAN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARETLER

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Anneler Günü olması dolayısıyla, 14 Mayıs Pazar günü annelere ziyaret gerçekleştirdi.

Tarih  Tarih : 15 Mayıs 2017, 00:08

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Anneler Günü olması dolayısıyla, 14 Mayıs Pazar günü  annelere ziyaret gerçekleştirdi.

Kerman, İpsala’da en çok çocuğa sahip Münevver Soydan’ı, Köprü Mahallesi sakinlerinden Ayşe Dolma’yı, İpsala’nın en yaşlısı 99 yaşındaki Hacer Gevrek’i, engelli oğluna 26 yıldır özveriyle bakan Nuriye Liman’ı ve Şehit anneleri Münise Sever ve Ayten Aydın’ı ziyaret etti.

Annelere, yılın annesi plaketi ve karanfil veren İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman yaptığı açıklamada, “Varlıklarıyla güç bulduğumuz annelerimiz ilk öğretmenimiz ve yaşam boyu yol göstericimizdir. Yaşama dair ne varsa annelerimizden öğrenmekteyiz. Annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. Bizler, sadece bugün değil her zaman kıymetli büyüklerimizin yanındayız. Bu düşüncelerimle tüm annelerimizin, anne adaylarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.