İPSALALILAR ŞİİRE VE TÜRKÜYE DOYDU

İpsala Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından, 4 Mayıs Perşembe akşamı , İpsala Belediye Düğün Salonu’nda , 1. Geleneksel “Şiire Türkü Yakışır “ programı gerçekleştirildi.

Tarih  Tarih : 05 Mayıs 2017, 02:29

İpsala Halk Eğitimi Merkezi  ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından, 4 Mayıs  Perşembe akşamı , İpsala Belediye Düğün Salonu’nda , 1. Geleneksel  “Şiire Türkü Yakışır “ programı gerçekleştirildi.

Saat 20.45’te başlayan programda; İpsala Halk Eğitimi Merkezi’nde görevli öğretmenler ve kursiyerler çeşitli şairlerin şiirlerini okudu.

ENGELLERİ ŞİİRLE YIKTI

Bedensel engelli Aynur Ürek’in okuduğu şiir, salondakilerden büyük beğeni topladı.

Türkü dinletisi ve harmandalı gösterisi  ile devam eden program,İpsalalıları şiire ve türküye doyurdu.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, Keşan Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, İpsala Belediye Meclis Üyeleri Kerim Bayraktar ve Suat Batı, İpsala Halk Eğitim Müdürü Mümin Kurtuldu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinliğin sonunda, şiir okuyanlar ayakta alkışlandı.