ALİ KUŞCU UZAY EVİ AÇILDI

İpsala Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaklığında hazırlanan, "Evrenin Sınırlarına Yolculuk" adı verilen proje kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle Bayrambey Mahallesi İmam Hatip Lisesi bahçesine yapılan İpsala Ali Kuşçu Uzay Evi’nin açılışı 28 Nisan Cuma günü gerçekleşti.

Tarih  Tarih : 02 Mayıs 2017, 13:39

İpsala Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaklığında hazırlanan, "Evrenin Sınırlarına Yolculuk" adı verilen proje kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle Bayrambey Mahallesi İmam Hatip Lisesi bahçesine yapılan  İpsala Ali Kuşçu Uzay Evi’nin açılışı 28 Nisan Cuma günü gerçekleşti.

Açılış konuşmalarının ardından,uzay evinin açılışını İpsala Kaymakamı Ali Uysal, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sektereri Mahmut Şahin,İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin birlikte kurdela keserek yaptı.

Uzay evinde katılımcılara mini bir uzay gösterimi sunuldu.

Program pilav ve ayran ikramıyla sona erdi.