UÇURTMALAR BİRKEZ DAHA GÖKYÜZÜNDE SÜZÜLDÜ

İpsala Belediye Başkanlığı organizesinde, İpsala Kurtuluş Ortaokulu ile Kurtuluş İlkokulu Müdürlükleri tarafından hazırlanan Uçurtma şenliği 23 Nisan Pazar günü saat: 14.30’da İpsala Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

Tarih  Tarih : 27 Nisan 2017, 19:34

İpsala Belediye Başkanlığı organizesinde,  İpsala Kurtuluş Ortaokulu ile Kurtuluş İlkokulu Müdürlükleri tarafından hazırlanan Uçurtma şenliği 23 Nisan Pazar günü saat: 14.30’da İpsala Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

Yarışmacılar en güzel uçurtma, en yüksek uçan uçurtma ve en ilginç uçurtma olmak üzere üç kategoride yarıştı.

Dereceye girenler ise şöyle oluştu.

En güzel uçurtma birincisi Raif Batu Durmuş, ikinci Bade Su Ak, üçüncü ise Beray Belinay Bayraktar olurken mansiyon ödülünü Mehmet Sakarya aldı.

En ilginç uçurtma kategorisinin birincisi Berat Akdeniz, ikinci Hamza Pusat Şenkol, üçüncü Aslı Naz Kireç ve Mansiyon ödülünü Yeni Hayat Bakım evi aldı.

En ilginç uçurtma kategorisinin birincisi Kardelen Yücel, ikinci Hüseyin Turna, üçüncü Eymen Ersoy ve mansiyon Altan Güner oldu.