BELEDİYEDEN EMNİYET MENSUPLARINA AKŞAM YEMEĞİ

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172. yılı olması ve Polis Haftası sebebiyle İpsala Belediye Başkanlığı tarafından ilçemizde görev yapan emniyet mensuplarına 14 Nisan Cuma akşamı DSİ Sosyal Tesisleri’nde akşam yemeği düzenlendi.

Tarih  Tarih : 16 Nisan 2017, 22:31

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yaptığı konuşmada “ Polis deyince ,yabancı bir yere gittiğimde bir adres sormaya kalksam hemen polis gelir aklıma.Yada herhangi birşeyi kaybetsek,evimizde,işyerimizde istenmeyen olaylarda,tartışmalarda, hırsızlık olaylarında polis gelir aklıma.Yani ,polis hayatımızda her zaman paylaşılmaz, vazgeçilmez meslek gruplarımızdan birtanesi. Biz onları çok seviyoruz” dedi.

Kerman, vatan uğruna,bayrak uğruna şehit olan tüm polislere ve 15 Temmuz’da hainlerin darbe girişiminde şehit düşmüş polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar dileyerek konuşmasını noktaladı.

İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan ve İpsala Emniyet Amirliği’nde görev yapan polislerin katıldığı yemek, canlı müzik eşliğinde devam etti.