HASTANE CADDESİ’NDE HAFTASONU MESAİSİ

İpsala Belediye Başkanlığı tarafından Bozkurt Mahallesi Hastane Caddesi’nde başlatılan yol ve kaldırım çalışmalarına haftasonu da devam edildi.

Ipsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yaptığı açıklamada , “Çetin kış şartlarının sona ermesiyle birlikte ilçemizin Bozkurt Mahallesi’nde bulunan Hastane Caddemizde yol ve kaldırımları yenilemek için başlattığımız çalışmaları haftasonu demeden sürdürüyoruz. Doğalgaz ve altyapı çalışmaları tamamlanmış tüm cadde ve sokaklarımızı İnşallah modern yol ve kaldırımlarla donatacağız” dedi.

Tarih  Tarih : 10 Nisan 2017, 03:34