30 YILLIK ÇİFTLER KAPLICAYA UĞURLANDI

İpsala Belediye Başkanlığının 30 yıllık evli çiftlere düzenlediği çekiliş sonucu 13 çift 6 Nisan Perşembe günü İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Özel Kalem Müdüresi Hülya Akman tarafından Akçay’da kaplıca tatiline uğurlandı.

Tarih  Tarih : 10 Nisan 2017, 03:09

Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yaptığı açıklamada daha önce 40 yıllık evli çiftleri ve 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla öğretmen çiftleri kaplıca tatiline gönderdiklerini ifade ederek, “Belediyemize başvuruda bulunan 30 yıllık evli çiftler  arasından gerçekleştirdiğimiz çekiliş sonucu  kaplıca tatiline hak kazanmış çiftlerimizi bugün kaplıca tatiline gönderdik. Kaplıca uygulamasından güzel tepkiler alıyoruz. Vatandaşlarımız bu konuda ilgililer,İpsalalılarımız tatilin de en iyisine layıklar. Bu sebeple, vatandaşlarımıza çekilişler düzenleyerek  Akçay’da kaplıca tatiline gönderiyoruz” şeklinde konuştu.
Özel Kalem Müdüresi Hülya Akman ise yaptığı açıklamada, “İpsala Belediyesi olarak birçok belediyeden farklı olarak bir uygulamaya imza atıyoruz. Yaptığımız çekilişlerle vatandaşlarımıza ücretsiz kaplıca tatili sunuyoruz. Bu sebeple mutluyuz, çünkü onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kerman’ın destekleriyle, İpsala Belediyesi’nin sosyal ve vatandaş odaklı projelerinin süreceği kesindir.” dedi.