YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI YENİDEN START ALDI

Kış aylarının geride kalmasıyla birlikte İpsala Belediye Başkanlığı tarafından ilçede yol ve kaldırım yenileme çalışmaları yeniden başladı.

Tarih  Tarih : 05 Mart 2017, 22:15

Köprü Mahallesi Ferit Nomer Caddesi’nde başlatılan çalışmalarla şehir stadı ve fuar alanı güzergahı yeni yol ve kaldırımlara kavuşacak.

Pazar günü olmasına rağmen devam eden çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Mehmet Kerman, “Altyapı çalışmaları tamamlanmış sokaklarımızın yaya kaldırımlarını ve yollarını yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız altyapı çalışması tamamlanmış her cadde ve sokağımızı olumsuzluklardan kurtarmak ve modern İpsala’ya yakışır yaya kaldırımları ve yollar yapmaktır.”dedi.