YENİLENEN ŞEHİR STADI SEZON AÇILIŞIYLA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İpsala şehir stadı İpsalaspor- Keşanspor arasında oynanan hazırlık maçı ile görücüye çıktı.

Tarih  Tarih : 10 Ekim 2016, 00:50

Saat 14.00’te İpsalaspor yöneticileri, İpsalasporlu futbolcu ve taraftarların katılımı ile gerçekleştirilen kurban kesme töreninde kısa bir konuşma yapan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, bugün 2016-2017 futbol sezonunu açtıklarını belirtti.
Kerman,” Keşan Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Özcan'la akşam birlikteydik, Davet ettim. O da ilerleyen saatlerde aramıza katılacak. Yeni sezonun kazasız belasız geçmesi için kurbanımızı kesiyoruz. Bizler inançlı insanlarız ve hepimiz Müslümanız. Hayır, olan her işin başlangıcında da kurban kesilir ve dua edilir. Sonunda da inşallah hayra dönüşür. Ben öncelikle Keşan'dan buraya gelen misafirlerimize ve İpsala sporumuza, ilçemize yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Hatasız, belasız, kazasız bir futbol sezonu geçiririz İnşallah. Bu vesile ile katılan misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.
KERMAN, TEŞEKKÜR ETTİ.
Futbolseverlerin beğenisine sunulan şehir stadını İpsalasporlu yöneticilerle beraber gezen İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsalasporun başarılı olması için tüm imkânları kullanacaklarını söyledi.
Kerman, ”Bugün Ekim 2016 günlerden pazar hepinize hayırlı günler ve iyi tatiller dilerim. Bu gün ilçemiz güzel bir günü daha yaşıyor. Şehir stadımızın ilk maçını bu gün Keşan spor  ile birlikte İpsala’mızda ev sahibi olarak ağırlıyoruz. Ve bu stadımızın hazırlanmasında bizleri yalnız bırakmayan, bizlere destek veren ve emeğini hiç bir zaman esirgemeden desteğini aldığımız başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a ve bizim bakanımız Edirne'nin medarı iftiharı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na, Edirne Milletvekilimiz  Rafet Sezen’e, İl Başkanımız İlyas Akmeşe'ye ve Edirne İl Spor Müdürümüz Serhat Ocak'a şahsım ve ilçe halkım adına sporseverler adına çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile ilçemiz bu güzel stadı kazandı. Gençlerimiz bu statta güzel günlerini geçirecekler ve sporlarını yapacaklar. Bu vesile ile sezonun ilk maçını biz burada gerçekleştiriyoruz.” dedi.
MAÇI ÖZCAN’LA BERABER İZLEDİ.
İpsalaspor ile Keşanspor arasında oynanan karşılaşmayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile beraber izleyen İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ın zaman zaman heyecanlandığı görüldü.
AKALIN İLGİDEN MEMNUN KALDI.
İpsala şehir stadının hizmete girmesi nedeniyle gösterilen ilgiden memnun kalan İpsalaspor kulübü başkanı Deniz Akalın, bu yıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacaklarının altını çizdi.

Bu habere toplam 2 yorum yazılmıştır.

akyaka apart [ 17 Ekim 2016, 05:50 ]
<a href="https://www.akyakaapartpansiyon.com">akyaka apart/a>
samed [ 17 Ekim 2016, 05:50 ]
https://www.akyakaapartpansiyon.com başarılar diler

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.