ÇELTİK FESTİVALİ VE TARIM FUARININ 4.GÜNÜ DE DOPDOLUYDU

Bu yıl 15’incisi düzenlenen Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı etkinliklerinin 4’üncü günü de dopdolu geçti.

Kategori  Kategori : Festival
Tarih  Tarih : 14 Ekim 2014, 09:36

ATICILAR YARIŞTI

Günün ilk etkinliği Hıdrellez Bayırı’nda bulunan mesire alanında saat 10.30’da Trap-Skeet Yarışması ile başladı.

Başlangıç atışları, İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala Avcılar Derneği Başkanı Zafer Doğan tarafından yapıldı.

Gün boyu süren atışlarda katılımcılara Avcılar Derneği tarafından bıldırcın etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Atışlar sonucunda ;

Profesyonel kategoride İbrahim İnceoğlu birinci, Cemal Özlü ikinci, Turhan Koşar üçüncü oldu.

Genel Amatör Kategoride Naim Kurter birinci olurken, Şafak Akman ikinci, Hasan Başkurt üçüncü oldu.

Dernek içi İpsala Amatör Kategorisinde birinciliği İsmail Aksar alırken İbrahim Akdeniz ikinci, Yücel Aydemir üçüncü oldu.

Genel Amatör ve Dernek İçi İpsala Amatör Kategorilerinde birinci olan yarışmacılara ödül olarak otomatik av tüfeği verildi.

Dereceye giren diğer yarışmacılar çeşitli av malzemeleri ve İpsala Pirinci verildi.

Ödüller İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir ve İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman tarafından verildi.

SÜNNET EDİLEN ÇOCUKLARA TAKI TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Akşam etkinliklerine saat 19.30’da fuar alanında Sünnet edilen çocuklara takı töreni ile devam edildi.

Belediye Başkanımız Mehmet Kerman, fuar etkinlikleri kapsamında sünnet edilen çocuklara çeyrek altın taktı.

Belediye Başkanımız Mehmet Kerman, İrem Derici Konseri öncesi yaptığı konuşmada “İpsala, İpsala olalı böyle kalabalık görmedi. İpsala Tarım Fuarı’nı Türkiye’nin en büyük fuarı yapacağız” ifadelerini kullandı.

İPSALA’DA İREM DERİCİ FIRTINASI

Törenin ardından, Türk Halk Müziği Sanatçısı Abdullah Polatçı ve İrem Derici sahne aldı.

Derici, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla İpsalalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konserde, Belediye Başkanımız Mehmet Kerman,İrem Derici’ye çiçek buketi, plaket ve İpsala Pirinci hediye etti.

Festival