FESTİVALDE ONUR AKIN RÜZGARI

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen festival, birbirinden değerli konuklarını da ağırlamaya devam ediyor.

Kategori  Kategori : Festival
Tarih  Tarih : 10 Eylül 2013, 11:30

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen festival, birbirinden değerli konuklarını da ağırlamaya devam ediyor.

ÇOCUKLAR HAYALLERİNİ YAPTIKLARI RESİMLERE YANSITTI

Festivalimizin üçüncü günü etkinliklerine 6 Eylül 2013 Cuma günü saat 15.30’da Belediye Parkında Resim Yapma ve Boyama Yarışması ile başlandı. 81 çocuğun katıldığı etkinlikte, Belediye Başkanımız Mehmet Karagöz tüm katılımcıları tebrik ederek, çocuklara resim çantası ve pastel boya hediye etti.

ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Resim Yapma ve Boyama yarışmasının ardından Belediye Parkında etkinliklere devam edildi. Yazar ve şair Sevtap Gülen’in katılımı ile saat 16.00’da Şiir Okuma yarışması yapıldı. Yarışmada okunan şiirler duygusal anlar yaşandı. Dereceye giren katılımcılar plaketlerini Belediye Başkanımız Mehmet Karagöz’den aldı.

Gündüz programı da burada sona erdi.

GRUP DİRİLİŞ COŞTURDU

Akşam programı saat 20.30’da İpsalalı Gençlerin kurduğu Grup Diriliş’in sahne almasıyla başladı. Grup Diriliş’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara halk eşlik etti. Konserin sonunda Belediye Başkanımız Mehmet Karagöz İpsalalı gençlere teşekkür ederek, diğer gençlerinde yeteneklerini keşfetmeleri temennisinde bulunarak, gençlere plaketlerini verdi.

ONUR AKIN FIRTINASI

Gecenin finalinde Onur AKIN alanda bulunan kalabalık tarafından yoğun ilgi ve alkış ile sahneye çıktı. Alanda bulunan binlerce kişi eşliğinde şarkılarını seslendiren Onur Akın İpsalalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Onur AKIN konserini kalabalığın ve İpsala’nın çok güzel olduğunu söyleyerek bitirdi.

Konserin sonunda Belediye Başkanımız Mehmet Karagöz sahneye çıkarak Onur Akın’a maket kurbağa, Plaket ve İpsala Pirinci hediye etti.

Onur Akın Konserini CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz,1.Hudut Tabur Komutanı P.Yb.Rauf Öztürk, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz,Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Başar, Belediye Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Tevfik Dirik ve halk izledi.

Festival