14.İPSALA(ÇELTİK) KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK YARIŞMALARIN KATILIM ŞARTLARI

Kategori  Kategori : Festival
Tarih  Tarih : 13 Ağustos 2013, 17:57

Belediye Başkanlığımızca, 4-8 Eylül tarihlerinde  bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilecek olan İpsala Çeltik(Pirinç) Kültür ve Sanat Festivali’nde yapılacak yarışmaların katılım şartları, başvuru ve yarışma tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Yarışmalara katılacak olan vatandaşlarımıza önemle duyurulur.

Bisiklet Yarışması Katılım Şartları:

·         12-15 Yaş grubu herkes katılabilir.

·         Başvuru ve Kayıt Yeri: İpsala Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü.

·         Son Başvuru Tarihi: 2 Eylül 2013 Pazartesi saat 17.30’a kadar.

·         Yarışmacıların yarışmada kask takması zorunludur.

·         Yarışma Tarihi: 8 Eylül 2013 Pazar, Saat: 10.00, Yer; Başlangıç: İpsala Meslek Yüksek Okulu Önü, Bitiş: Cumhuriyet Meydanı Belediye Parkı Önü

Kurbağa Yarışması Katılım Şartları:

·         7-15 Yaş grubu herkes katılabilir.

·         Son Başvuru Tarihi: 2 Eylül 2013 Pazartesi saat 17.30’a kadar.

·         Yarışma Tarihi: 4 Eylül 2013 Çarşamba, Saat: 18.30,Yer: Festival Alanı

Hula-Hop Yarışması Katılım Şartları

·         6-11 Yaş grubu herkes katılabilir.

·         Son Başvuru Tarihi: 2 Eylül 2013 Pazartesi saat 17.30’a kadar.

·         Yarışma Tarihi: 5 Eylül 2013 Perşembe, Saat: 17.30, Yer: Cumhuriyet Meydanı Önü

·         Yarışmaya katılacak olan tüm yarışmacılara hula-hopları Belediye Başkanlığımızca verilecektir.

Resim Yapma ve Boyama Yarışması Katılım Şartları

·         6-14 Yaş grubu herkes katılabilir.

·         Yarışma Tarihi: 6 Eylül 2013 Cuma, Saat: 15.00, Yer: Belediye Parkı

·         Yarışmaya katılacak olan tüm yarışmacıların boya malzemeleri Belediye Başkanlığımızca verilecektir.

Şiir Okuma Yarışması Katılım Şartları

·         Genel kategoride yapılacaktır.

·         Yarışma Tarihi: 6 Eylül 2013 Cuma, Saat: 16.00, Yer: Belediye Parkı

Not: Yarışmacılar kendi seçecekleri bir şiiri okuyacaktır.

06-12 Yaş Çocuk Defilesi Katılım Şartları

·         6-12 Yaş grubu herkes katılabilir.

·         Son Başvuru Tarihi: 2 Eylül 2013 Pazartesi saat 17.30’a kadar.

·         Defile Tarihi: 7 Eylül 2013 Cumartesi, Saat: 21.00, Yer: Festival Alanı.

Not: Defileye katılacak olan tüm çocuklar kendi kıyafetleri ile sahneye çıkacaktır.

Yemek Yarışması Katılım Şartları

·         Genel kategoride yapılacaktır.

·         Son Başvuru Tarihi: 2 Eylül 2013 Pazartesi saat 17.30’a kadar.

·         Yarışma Tarihi: 7 Eylül 2013 Cumartesi,Saat: 14.00, Yer: Belediye Parkı.

·         Yemek Yarışmasında yarışmacılar tek kategoride yarışmaya katılacaktır.Kayıt yaptıran yarışmacılar kategori değiştiremez.

·         Yarışma günü,yarışmacıların yemeklerini saat 13.00’e kadar getirmeleri gerekmektedir.

KATEGORİLER

·         En güzel pirinç çorbası

·         En güzel pirinç yemeği

·         En güzel pirinç pilavı

·         En güzel pirinç tatlısı

·         En güzel zeytin yağlı sarma ve dolma

·         En güzel sebzeli ve etli pirinç yemeği

Evlenme Şöleni Katılım Şartları

·         Çiftler nüfus cüzdanları ile birlikte 19 Ağustos 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar İpsala Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuruda bulunabilirler.

Sünnet Şöleni Katılım Şartları

·         Veliler sünnet olacak çocuklarıyla birlikte 23 Ağustos 2013 Cuma mesai bitimine kadar İpsala Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilirler.

Festival